• +30 2311 2023 75
+30 2311 2411 36
info@upgrade.edu.gr

10th Anniversary – Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών (ΕΛΣΕΤ)

10th Anniversary – Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών (ΕΛΣΕΤ)

Ο Dr. Giannis Tzavlopoulos, CEO της εταιρίας συμβούλων UPGRADE, μίλησε για τη σημασία των αξιών, της κουλτούρας και της ηγεσίας για τις επιχειρήσεις του σήμερα, στην Επέτειο για τα 10 χρόνια του Ελληνικού Συνδέσμου Ετικετοποιών.

Πιο συγκεκριμένα, ανέπτυξε τη μεθοδολογία που ακολουθούν ως εταιρία συμβούλων, για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των στελεχών αλλά και των επιχειρηματιών.

Επίσης, υπογράμμισε την σημασία της παρακίνησης μέσω της οποίας ένας ηγέτης βελτιώνει συνεχώς την «ωριμότητα» των συνεργατών του και εφαρμόζει κατά συνέπεια όλο και πιο συμμετοχικό στυλ διοίκησης.

Σε αυτή την περίπτωση επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή απόδοση και ταυτόχρονα την ικανοποίηση και δέσμευση των συνεργατών του.

Παραλλήλισε την κουλτούρα των επιχειρήσεων με ένα δέντρο όπου στις ρίζες του βρίσκονται οι βασικές Αξίες και η Αποστολή της εταιρίας. Στον κορμό του, οι Αρχές Λειτουργίας, ενώ στα κλαδιά η Κουλτούρα και στους καρπούς το Αποτέλεσμα.

Τέλος, ο Δρ. Ιωάννης Τζαβλόπουλος τόνισε τη βαρύτητα που έχει η εκπαίδευση στην 4η βιομηχανική επανάσταση λέγοντας ότι δεν είναι πλέον πολυτέλεια, δεν είναι ούτε καν επιλογή. Είναι επιτακτική ανάγκη επιβίωσης στην αγορά. Όπως επίσης έκανε την αυτοκριτική του ως καθηγητής σχετικά με το τρόπο και το περιεχόμενο της διδασκαλίας λέγοντας πως δεν μπορούν καθηγητές του 20ου αιώνα, να διδάσκουν σε μαθητές του 21ου αιώνα, εκπαιδευτική Ύλη του 19ου αιώνα.

#upgrade #ΕΛΣΕΤ #Conference #anniversary #KeynoteSpeaker #UnlockHumanPotential #KeynoteSpeaker