
“Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2019” – COSTA NAVARINO
To Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας και την υποστήριξη της ομάδας των επαγγελματιών του διατροφικού τομέα «Μπριγάδα», διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά τα δωρεάν «Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας» στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino.
Τι κοινό όμως έχει η γαστρονομία με τις πωλήσεις και το Branding ?
Στόχος της Γιορτής είναι η ανάδειξη και καθιέρωση της γαστρονομικής παράδοσης της Μεσσηνίας και η ενίσχυση της προβολής και χρήσης των τοπικών προϊόντων και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες μάγειρες, Chefs, ιδιοκτήτες εστιατορίων και ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και εργαζόμενους πάσης φύσης σχετικά με τον κλάδο.






0